foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Egy nagyszerű és világszintű teljesítményt láthattunk a hétvégén Bezzeg Nándortól, aki megtisztelte versenyünket Orosházán. A Csíki Sör Kupa 2. játéknapján számos szép eredmény született, de az ország legjobb darts játékosa ma is bebizonyította: van hova még fejlődnünk, viszont nem elérhetetlenek a céljaink, testközelből láthattuk, hogyan is kell ezt csinálni!

A sorozatunk egyik kiemelt célja a következő: lehetőséget kívántunk biztosítani a darts sport versenyzőknek, hogy egy több fordulós versenysorozatban - ahol az átlagnál magasabb összdíjazás a régióba vonzhat erősebb játékosokat – tovább fejleszthessék játék- és versenytudásukat. Az BDSE-nek célja továbbá, hogy a versenyrendezéssel terepet biztosítson egy magas színvonalú mezőnyben a fejlődni kívánó játékosoknak. Ez a cél lebegett a szemünk előtt, mikor kitaláltuk a versenyrendszert is. Az elképzelésünk bejött, hiszen nem csak Nándor, hanem több olyan játékos is megjelent, akik a nemzeti bajnokságban már a legjobb 8 közé értek. Ha már 1 játékos tanult és tapasztalt ebből a fordulóból, akkor már megérte megszervezni ezt a sorozatot.

A csoportokból 16 játékos jutott főtáblára a kialakult csoportsorrend alapján.

Nyiregyházki István 4 – 0 Racskó Pál

Szabó Attila 4 – 2 Kecskeméti Krisztián

Bezzeg Nándor 4 – 0 Greman László

Laluska Balázs 4 – 3 Filyó Tibor

Berta István 1 – 4 Szabó Dániel

Kókai Kálmán 4 – 3 Lovas Zoltán

Almási Sándor 4 – 0 Nagy Gergő

Helbert Márk 1 – 4 Ölei Annamária

Ebben a körben több meglepetés eredmény is született. Nyiregyházki István, Bezzeg Nándor, Szabó Attila és Almási Sanyi könnyedén lépett túl az ellenfelén. Balázs és Tibi párharca ismét kiemelkedő volt a tiszaföldvári mérkőzésük után. Ezúttal Balázs dobta be a győzelmet érő nyilat a duplába. Kókai Kálmán játékosunk is egy ki-ki mérkőzéssel lépett tovább. Ölei Annamária egy kifejezetten stabil végjátékot produkálva 4-1-re verte a köreinkben még újoncnak számító, de egyre ügyesebb kezű Helbert Márkot. A nagy meglepetést a mindössze 14 éves Szabó Dani produkálta. Dani az edzések hatására egyre magabiztosabb játékossá válik, és kora, valamint a korosztályának megfelelő 301 szimpla kiszállós játék ellenére már a dupla kiszállón erősödik. Stabil 7-8 körös játékkal győzte le Berta Pistit.

Negyeddöntők

Nyiregyházki István 3 – 5 Szabó Attila

Bezzeg Nándor 5 – 0 Laluska Balázs

Szabó Dániel 2 – 5 Kókai Kálmán

Almási Sándor 5 – 3 Ölei Annamária

Szabó Attila régen látott nagyszerű formáját vette elő erre a napra a fiókjából. Pontfogyasztásban és kiszálló értékesítésben is felülmúlta Pistát, egy 78-as kiszállóval győzte le 5-3-ra. Bezzeg Nándi tovább menetelt, és egy 83,83-as átlaggal megcsillantotta a következő pár óra nagyszerű teljesítményét. Szabó Dani erre a napra nem szerzett több skalpot, Kálmi viszonylag könnyedén lépett túl Danin. Csak így tovább a felkészüléssel, ez még csak az út eleje! A kör másik szoros mérkőzését Sanyi és Panka játszotta. Fej-fej mellett haladtak, 3-3-as állásnál Panka 15 nyíl után 40 pontra dobott, amit nem sikerült teljesítenie, Sanyi ledogozta hátrányát és kegyetlenül kidobta a duplát. Ez talán benne maradt Pankában, így Sanyi lépett a négy közé.

Elődöntők

Szabó Attila 0 – 6 Bezzeg Nándor

Kókai Kálmán 1 – 6 Almási Sándor

Nándi, Nándi, Nándi! 93,94-es átlag, közel 50%-os kiszállózás és 108-as első 9 nyíl! Ez is megvolt! Almási Sanyi szintén állva hagyta Kálmánt, 70-es átlagot produkálva. Beszéljenek ezekről a meccsekrő a számok:

Döntő

Érdekes volt látni a két srác játékát. Sanyi kihozott magából mindent, igyekezett megragadni a lehetőségeket, és egy 89-es kiszállóval sikerült 1 leget nyernie Nándi ellen (egész nap csak ezt az egy leget fogták ellene). Viszont az elődöntőt követően voltak kisebb hullámvölgyek Nándi játékában. Ha azt nézzük, illet is, hogy kijöjjön valamikor. Ennek ellenére így is 90 felé dobott, a legrosszabb nyert lege 17 nyilasra sikerült, a kiszálló értékesítése pedig már 50% feletti volt! Gratulálunk! Reméljük ezek a számok, és a verseny még nagyobb magabiztosságot és felkészülést jelentett a hétvégi Europen Tour fordulóhoz Nándinak! A többiek előtt is le a kalappal, szép és boldog dartsot láthattunk!

Végeredmény:

1. Bezzeg Nándor

2. Almási Sándor

3. Szabó Attila

3. Kókai Kálmán

5. Nyiregyházki István

5. Laluska Balázs

5. Szabó Dániel

5. Ölei Annamária

9. Racskó Pál

9. Kecskeméti Krisztián

9. Greman László

9. Filyó Tibor

9. Berta István

9. Lovas Zoltán

9. Nagy Gergő

9. Helbert Márk

17. Nagy Gergő

17. Kiss Csaba

Ranglista:

Figyelem!

Ebben az évben már nem lesz több Csíki Sör Kupa forduló! A versenynaptár telítettsége nem engedi meg, hogy beszúrjuk azokat, így 2018. januárjától májusáig rendezzük meg a soron következő 4 alapszakaszi és egy rájátszás fordulót!