foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Ezúton hivatalosan is bejelentjük, hogy a Szünet DC Szarvas hivatalosan is megnyitotta kapuit! Akik szimpatizálnak egyesületünkkel, már nem csak Békéscsabán tehetik tiszteletüket nálunk, hanem Szarvason is, a Galéria Grill Étterem-Sörözőben is, ahol 2+2 tábla áll a játékra éhezők rendelkezésére a későbbiekben. Ahogy az egyesület vezetője korábban megfogadta, akkor fogja bejelenteni a szarvasi darts újraéledését, amint egy csapatra elegendő dartsos dönt úgy, hogy belevág. Jelentjük: MEGTÖRTÉNT!

Galéria Grill Étterem-Söröző

A tegnapi napon Filyó Tibi megtartotta első edzését a Grillben és 7-en gondolták úgy, hogy eljönnek és belevágnak. A szűk 3 órás edzés végére a srácok elfáradtak, de nem mondtak le a tervükről, nem „sikerült elvenni” egy kemény edzéssel sem a kedvüket, szeretnének csatlakozni a továbbra is ebben a régióban a legdinamikusabban fejlődő egyesülethez. Liszkai János már korábban aláírt, meg is volt az első sikeres versenye színeinkben (erről hamarosan be is számolunk). Ezek után a nap végére még 4 játékos jelentkezett az edzőnél komoly csatlakozási szándékát kifejezve. Így 5 fővel elindult a Szünet DC Szarvas, ahova a jövőben kihelyezett Magyar Darts Liga fordulókat, nyílt versenyeket fogunk elvinni, ezzel is elősegítve a növekedésüket. Egy egyesületként, egy menedzsmenttel dolgozik továbbra is klubunk, de immár kettő városban, összesen 3 olyan hellyel, ahol minőségi versenyeket tudunk rendezni!


A lentiekben pedig köszöntsük az új belépőinket!

Galát Krisztián

Krisztián már korábban is dartsozott a  Csizmarik érában. Most új lendülettel csak a triplák közé, és a tegnapi napon a több helyen elcsípett mosolyából kiderült számunkra, hogy boldogsággal nézett a Grillben dartot dobó srácokra. Krisztián, kívánunk neked sok örömöt az újabb darts élethez és köszönjük a helyszínt, ahol új alapokra helyezhetjük a szarvasi dartsot!


 Szopka Dávid

17 éves ifjú játékos, aki az első edzésen szívta magába a tudást. Nagyon fogékony, tehetséges srácról van szó, aki akár már ebben az évben erősítheti az utánpótlás csapatunkat. Dávid, üdvözlünk köreinkben, nagyon jó helyre kerültél! Kívánunk sok szép sikert az ifik és a későbbiekben a felnőttek között!


Brlás Pál és Brlás Krisztián

Nem tiszteletlenségből írunk a két srácról egyszerre, hiszen a testvéri kapcsolat, fejlődés oldalról is sokkal jövedelmezőbb lehet, hiszen ott lesznek mindig, és jó edzőpartnerei lehetnek egymásnak! Krisztiánra már a „Városok Harcá”-n felfigyeltünk, szép technikával juttatta a megfelelő helyre a dartokat. Pali külön keresett meg minket és testvérével egyeztetve tegnapi nappal aláírták a belépési nyilatkozatunkat. Már a névre szóló mezek is úton vannak! Kívánunk nektek is nagy kitartást, és boldog dartsot köreinkben, ígérjük, részünkről mindent megteszünk, hogy tovább fejlődjetek és jövőre akár a legeredményesebb testvérpár legyetek az országban!