foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Mostanra kijelenthető, hogy a Szünet Darts Club terjeszkedik, és megnyitottuk kapuinkat a környező városok felé. Manapság nem egyszerű 10 lelkes embert összehozni és elkezdeni a klubalapítás első lépéseit. Nagy kezdeti támogatásra van szüksége az egyesületi szándékukat kifejező embereknek. A megyében és a környező régióban ezt ismertük fel, és kezdtük felkarolni a tehetséges és fejlődni, vagy csak játszani akaró kezdő vagy éppen már évek óta (de lehetőség híján csak otthon) dobáló játékosokat. Az egyre jobban kirajzolódó programmal elért és csőben lévő városok a következőek: Szarvas, Gyula, Orosháza, Elek. Erről a programról a későbbiekben fogunk beszámolni, most álljon itt két új utánpótlás igazolásunk

Két lelkes fiatal kereste fel klubunk elnökét és egyben edzőjét, hogy szervezett körülmények között szeretnének fejlődni, és a későbbiekben a profi magyarokkal találkozni, akár versenyen. Elek egy apró város Gyulától 12 km-re (Gyula pedig tőlünk 20 km-re helyezkedik el). Erdős István és Bálint Áron el is látogatott edzésünkre, ahol megbeszéltük a részleteket (csatlakozás, versenyengedély, edzések, utánpótlás versenyek, stb…), és hatalmas lendülettel vetették bele magukat a közös munkába. Egy edző számára nincs is szebb dolog, mikor új srácokkal kezdhet el foglalkozni (ennél talán csak az a szebb, mikor a közös munkának már látjuk az eredményét), és ahogy a szobrászok mondják „minden szikladarabban ott van a kész alkotás, csak a felesleget kell leszedni róla”, elkezdtük a faragást. Két igazán okos és lelkes srácról van szó, akik ráadásul osztálytársak, közel laknak egymáshoz, így tökéletes edzőpartnerek is lehetnek a későbbiekben. A tanácsokat egyből beépítették, megértették a darts lényegét.

Áron, Pisti! Kívánunk nektek hatalmas kitartást és nagyszerű edzéseket, váljon valóra álmotok, mihamarabb találkozzatok és nőjetek fel a magyar példaképeitekhez, legyen ez, ami motivál titeket, legyen ez az első, hosszú távú célotok „a magyar élmezőnyben helyet foglalni”!