foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Steel Nemzeti Csapatbajnokság - III. osztály - BDSE IV. - 2017. április 1. - Tiszaföldvár

A VI. számú (ami nem a csapat erősségét mutatja) egy olyan csoportba került, ahol bőven van kihívás! A résztvevő csapatok a saját gárdánk mellett Tiszaföldvár, Szeged és Tápiószele. Első ránézésre több csapat is esélyes lehet a rájátszásra, azoban második pillantásra talán a tiszaföldvári alakulat (az egyéni bajnokságban nyújtott teljesítmény alapján kiemelkedik a csoportban. 

A BDSE csapatát a következő játékosok alkották:

  • Krámli Anett
  • Szivák Gábor
  • Sági Zoltán
  • Kecskeméti Krisztián
  • Laluska Balázs.

Első mérkőzésünkön rögtön a jó erőkből álló, Tápiószelével kellett összecsapnia a csapatunknak. Remekül tartottuk a lépést, 4:4-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a szeleiek elmentek 6:4-re. Ezek után picit hitehagyottan felőrölt minket az ellenfél, a vége 9:4.

Következett a Szeged elleni mérkőzés, akik kisebb meglepetésre pontot tudtak rabolni a Berta Pisti és Almási Sanyi fémjelezte Tiszaföldvár ellen. Ahogy várhattuk, a végletekig kiélezett mérkőzés volt. 4:4 után el tudtunk lépni 6:4-re, de a szegedi csapat remekül zárkózott. Az utolsó 2 mérkőzés előtt 7:7 volt az állás. Laluska Balázs 2:0-ra legyőzte Bálint Zsoltot, így Szivák Gabi mérkőzésének hatalmas tétje volt, győzelem vagy döntetlen születik az összecsapáson. Gabi behúzta az első leget, majd ellenfél egy nyílból megoldotta a kiszállót. Aztán jött a mindent eldöntő leg, ahol Gábor állva hagyta ellenfelét, és egy mértani pontossággal elhelyezett dobással kidobta a D6-s szektor, ami azt jelentette, hogy megszereztük első győzelmünket ebben az osztályban a szezonban.

Értelemszerűen az utolsó meccset a földvár ellen játszottuk, akik mondani sem kell milyen játékerőt képviselnek. Talán picit fáradtabb is volt a csapat, talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet. Sajnos egy sima vereség lett a vége, holott abszolút reális lett volna a pontszerzés. A legvégén 5:9 állt a képzeletbeli eredményjelzőn, amely azt jelentette, hogy 3. helyen zártuk az aktuális fordulót.

Folytatás szeptemberben hazai pályán.

Egyéni teljesítmények:

Az egyéni teljesítmény alapján ebben a mezőnyben a 82%-os teljesítmény kiemelte a mezőnyből Laluska Balázst! A többieknek közel 50%-os teljesítményén lehet fokozni. Hajrá BDSE IV!