foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság - 2017. április 2. - Székesfehérvár

Ezúttal Székesfehérvár adott otthont az ország legügyesebb fiatal dartsosainak. Békéscsabáról 5 játékos és 3 kísérő indult neki a közel 3 órás útnak. A serdülő kategóriában Papp Rajmund és Kovács Ákos állt a dobóvonalak mögé, míg az ifi fiúknál Pálvölgyi Gergő, Bálint Áron és Csík Zoltán próbált szerencsét. Több mint 80 nevezés érkezett be erre a fordulóra. A felnőtteknél tapasztalható nevezői létszámnövekedés a fiataloknál is érezhető. Öröm látni, hogy egyre több egyesület fiataljai jelennek meg ezen a szérián. Igaz van olyan klub, aki egy fiatallal, és van olyan, aki közel 20-szal, de ettől függetlenül szépen színesedig ez a paletta is.

A serdülőknél ezen a fordulón 22-en neveztek és dupla knockout rendszerben (vigaszág) kezdték meg a küzdelmeket. Papp Rajmi ebben az évben ragadott nyilat 11 évesen, ennek ellenére már sikeresen túl van életének első 180-án, és több esetben is már dupla kiszállós játékot játszik. Ebben a korcsoportban még 301 szimpla kiszálló a játéknem. Ezúttal 22 fiatal mérte össze tudását. Rajmi első meccsén az  ellenfél már 2-0-ra vezetett a három nyertig zajló összecsapáson, ekkor Rajmi egy 61-es, dupla kiszállóval szépített, de a győzelemre már nem futotta erejéből. A vigaszágon is szépen küzdött, de mára két egymást követő vereség volt megírva számra. A nap margójára felírandó, hogy Rajmi megdobta 2. 180-as dobását is, így igazán szép vége lett a versenynek.

"Papp Rajmund"

A nap meglepetés menetelése és játékosa Kovács Ákos volt, aki eddigi pályafutásának legösszeszedettebb játékát produkálta. Az elmúlt időszak kemény edzései beértek erre a versenyre. Mazzag Marcival játszott egy végletekig kiélezett mérkőzést, ahol 1-2-es állásnál rádobott a 130-as kiszállóra, de sajnos besokalt ekkor még. A következő körben 70-re kerekített, és ezt már megoldotta Ákos. A döntő legben egy 50-es kiszállót megdobva legyőzte Mazzag Marcit. A következő mérkőzésén nem úgy jöttek a triplák, ahogy ő szerette volna, így vigaszágra került, ahol azzal a sráccal találkozott, aki Rajmit is „hazaküldte”. Ákos sem bírt vele, de néhol nagy küzdelemre kényszerítette. Gratulálunk Ákos ehhez a naphoz.

"Kovács Ákos"

Az ifiknél Csík Zolinak az érettségiig ez volt az utolsó versenye. Most a tanulás kerül az előtérbe. A kereken 40 induló 8 csoportba került, így 4 meccset minden játékosunk tudott biztosan játszani. Zolinak sajnos nem jött össze a győzelem, így a 33. helyen zárta a napot.

"Csík Zoltán"

Bálint Áron saját bevallása alapján sem készült sokat az elmúlt napokban (amit hozzáértő szemek a vallómás nélkül is megállapítottak). Így nagyon küzdelmesre sikerültek a csoport meccsek. Az utolsó összecsapásnál a kijutás volt a tét, hiszen ellenfele sem nyert még meccset. Egy szoros 2-1-es győzelemmel Áron mehetett tovább. Főágon Nagy Barnabással került össze. Barnabás nem tétlenkedett az első legben, 7 körös játékkal simán otthagyta Áront. 1-0. A második legben Áronnak sikerült lehúzni a saját szintjére Barnabást, 1-1-es szépítést láthattunk. Innen kezdve pedig maradjunk a számoknál: 1-2, 1-3, 1-4. Áron a 17. helyen végzett.

"Bálint Áron"

Pálvölgyi Gergő a „halálcsoportba” került: Nagy Barnabás, Prés Nándi (az első két forduló győztese), Neumajer Gergő, és a feltörekvő győri fiatalok egyikével került össze. Két győzelemmel és két vereséggel a csoport 3. helyén jutott tovább, ahol egy csoport másodikat kapott meg. Itt az ellenfél gyorsan meglépett 2-0-ra, amit (igaz szép dobásokkal, de) nem tudott ledolgozni Gergő. 17. helyen zárt.

"Pálvölgyi Gergő"

A páros bajnokságban Áron Gergővel, Ákos Rajmival és Zoli Menkó Zolival állt össze erre a fordulóra. Rajmi és Ákos az első körben elbúcsúztak, míg a másik két pár 1-1 kört ment. Gratulálunk minden játékosunknak és minden lelkes fiatal dartsosnak ehhez a naphoz. A hónap végén folytatjuk. Az utért hála Kovács Tamásnak, hogy segített kocsit keresni, és levezette a kétszer 3 órás utat! A fordulóról Kovács Ákos ismét pazar összeállítás készített!