foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

2010-ben az egyesületi létszám olyan vészesen megcsappant, hogy az akkori tagok és elnökség azon gondolkozott, hogy bezárják az egyesület kapuit. Onnantól kezdve elindult egy munka a közösségben, melynek eredményeként életben maradt az egyesület. Az egyesületi tagok folyamatosan cserélődtek, évről-évre jöttek-mentek az emberek, de az igazán kitartóak megmaradtak tagként.

5 évvel korábban elindult az utánpótlás-képzés valamint a nyílt edzések ingyenesen várták a dartsra éhes érdeklődőket. 4 évvel ez előtt elindítottuk a nyílt versenysorozatunkat, ami éves szinten, több fordulón át összefogta a régió ügyes kezű játékosait, valamint nyílt terepet kínált a kezdő és amatőr játékosoknak. A közösségi médián, a honlapunkon keresztül történő kommunikáció pedig felkeltette az újak érdeklődését, a már meglévő játékosok lojalitását, klubhűségét pedig tovább fokozta. A növekedés kézzel fogható jele az egyesületi taglétszám változása. Ráadásul, ha mellé tesszük, hogy a tagok által kiváltott versenyengedélyek százalékos aránya is dinamikusan nőtt, akkor igen impozáns eredményt kapunk.

A növekedés másik mérő száma a szakmai minőségben történő előrelépés továbbá az, hogy a csapatagok változását lereagálva továbbra is szép eredményeket tudtunk elérni a csapatversenyek során. Pár évvel ez előtt a női játékosaink is felnőttek a feladathoz, és a mai napra már megelőzve a férfiakat, minden évben csillogó kupákkal tértek haza a nemzeti porondokról. Ezt a fejlődést nagyon nehéz fenntartani támogatók nélkül. 2014-ben a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának Oktatási, Közművelődési, Sport és Ifjúsági bizottsága fantáziát látott a közösségben, és onnantól kezdve támogatja egyesületünket.

2016-ban pedig egy magánkézben lévő vállalkozás, a GRX Electro Outlet fektetett bizalmat belénk, mely minden idők legeredményesebb évével hálálta meg azt. 2017-ben folytatódik a partneri megállapodás a céggel, továbbá újabb szponzorok tűntek fel egyesületünk láthatárán, akik nélkül a már 50 főt megmozgató egyesület munkája elképzelhetetlen lenne (versenyek szervezése, utánpótlás versenyzőink versenyeztetése, pályázatok támogatása önerővel, stb…).

A 2017-es évre eljutottunk odáig, hogy az egyesület vezetése ki fog dolgozni egy olyan premizálási rendszert, mely eredményekét tovább nőhet a lojalitás a játékosokban, a még nem klubhoz kötött játékosoknak vonzó sportkarrier lehetőséget vázolhat fel, továbbá a már eredményes játékosok a teljesítményük függvényében részesülhetnek anyagi támogatásban, versenyeztetésben, nevezési díj átvállalásban. Érdeklődéssel várjuk tehát a 2017-es évet, melyben már a január hónap új csúcsdöntést hozott: immáron 53 igazolt játékosunk van!