foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Az elmúlt hetekben a CSAKK Open mezőnyének a létszáma 14-16 főnél stagnált, ami nagyon szép létszám egy szerda késő délutáni kezdéshez képest. Ebben a mezőnyben több utánpótlás játékos is elindul edzés jelleggel (habár sokszor elviszi őket a nagy skalp reménye), és fordulóról fordulóra szép eredményeket tesznek le az asztalra

A III. Etap elején Újvári Lackó csapott a paripák közé és egy 3. majd egy 2. helyezéssel hamar a ranglista 2. fokára kúszott fel. Érződött is a dobásain, hogy hétről hétre egyre hegyesebb a célkeresztje, több magas kiszállót, és ami fontosabb magas százalékkal dobott kiszállót produkált. A 3. forduló döntőjében nem bírt Komlódi Petyával, egyelőre ebben a mezőnyben Lackónak ez még magas szint volt.

"Laczkó és Petya döntője"

A 4. fordulóban, a már hetek óta egyre jobb helyezést elérő (9., 5., 4.) Pálvölgyi Gergő szerzett meglepetést azzal, hogy 14 éves kora ellenére bejutott a döntőbe. Bozó Zoltánt, Horváth Janit és a többi felnőttet utasította maga mögé. A döntőben Székely Levi zúzta össze UP játékosunk álmát, de sebaj, ami késik, nem múlik, szokták mondani. Az edzés meg fogja hozni az eredményét. Ezen a fordulón már elindult egyesületünk új igazolása is, Csík Zoltán, aki ekkor már egy irányított edzéssel a háta mögött megmérettette magát. Egyelőre a tapasztalatszerzés és a dobó mozdulat mikéntje volt számára a fő irányvonal.

"Székely Levi és PerGő döntője után készült kép"

Az 5. forduló ismét két UP játékosról szólt (természetesen Komlódi Petya mellett, aki 81-es átlaggal küldte vigaszágra Sztraczinszki Zolit). Frank Gergő már a BDSE Openen is megvillantotta tudását, az elmúlt időszakban a legtöbbet fejlődő UP játékosról van szó (ami igazából hétről hétre változik, de öröm nézni, ahogy viaskodnak egymás ellen a srácok). Maga mögött tudta Papp Janit, és a többi felnőttet. Az elődöntőben bedarálta Janit, aki egy 180-at is kapott „FerGőtől”. A döntőben a már jól megszokott Petya következett, aki úgy tűnik UP játékosokat vacsorázik szerdánként. Egy izgalmas 3-2-es végeredmény született Petya javára. Kiemelendő még Csík Zoli életének első 180-as dobása, amit kettő irányított edzés után dobta meg. Hát mi ez, ha nem tudatos fejlődés, edzés és tehetség kombinációja?

"FerGő és Petya döntője"

Összegezve: jönnek a „kicsik”!!! „Öregek”, irány a táblák elé edzeni, mert az UP lendület hamar utol fog érni Titeket!

"Csík Zoli is beállt a sorba, üdv a klubban"