foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

2016. szeptember 17. – Steel Egyéni és Páros Utánpótlás Nemzeti Bajnokság – Budapest

Minden sorozat véget ér egyszer, így az Utánpótlás Steel egyéni Nemzeti Bajnokság is. Volt már a klubunknak diákolimpiai bajnoka, dobogós helyezettjei egy-egy fordulón egyéniben és párosban, de eddig nem volt még ilyen aktív utánpótlás közege, mint ebben az évben. Több fiatal rendszeresen a felnőtt mezőnyben is megcsillantja tudását. Az utolsó fordulóra is egy kisbusznyi játékossal érkeztünk. Aki még nem volt utánpótlás versenyen annak el kell mondanunk, hogy ez egy teljesen más közeg. A fiatalok örömmel szaladgálnak fel s alá, új barátságok köttetetnek, mindemellett komolyan oda teszik magukat, amikor a dobóvonal mögé lépnek. Ezen a napon is láthattunk több 70 és 80 pont feletti átlagot, ami szintén szép jövő felé mutat.

A BDSÉ-t Juhász András, Szopka Dávid, Frank Gergő, Pálvölgyi Gergő, Újvári László és Bálint Áron képviselte. Ebből a körből Frank Gergő jövőre már 19 éves lesz, így az utolsó bajnoki fordulóján vett részt. Pálvölgyi Gergő a serdülő korosztályban, míg a többiek már az ifik között indultak el.  Pálvölgyi Gergő több alkalommal volt a dobogó környékén, egy-egy mérkőzésen múlt, hogy nem jött össze az érem. Reméltünk egy szép szereplést, búcsút az utolsó fordulótól. A serdülőknél 21 versenyző indult el, 301 szimpla kiszálló játék nemben. Pergő egy szép győzelemmel nyitott, majd belefutott egy vereségbe Mazzag Márton (Sport DC) ellen. Főágon ennyi indulónál elég 5 győzelem a döntőhöz, de sajnos ezzel a vereséggel közel megduplázta a mérkőzései számát Gergő. Vigaszágon sikerült még egy kört mennie, aztán sajnos a 4. mérkőzése az egyéni menetelés végét jelentette. 7. helyen végzett.

"PrGőt ismét Mazzag Marcival fújta össze a szél"

Az ifiknek nehezen indult a nap – 31 induló között -, annak ellenére, hogy mind az 5-en különböző csoportokba kerültek. Volt is dolga az edzőnek, egyszerre 5(!) táblára figyelni és segíteni a tanítványokat. Sajnos sorra jöttek a vereségek a csoportban, így a napunk nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Aztán történt valami fordulat, ahol elkezdték hozni a győzelmeket a srácok.

"Áron küzdött az elemekkel... és a rágók csattogásával""Dávid 118-ról oldotta meg egyik legét""Lackó itt még nem tudta, hogy a leendő országos bajnok ellen meccsel"

Áron Takács Dani ellen tudott 1 leget fogni, Csanád ellen viszont nem volt esélye. Kettő vereség után Szabó Bálintot sikerült elkapnia 2-1-re, így csoport 3 helyen zárt. Lackó Kaiser Ricsi és Nagy Márk ellen (mindketten válogatottak) 0-2, 0-2, majd egy 19 nyilas és 86-os bullos kiszálló után csoport 3 lett. Frank Gergő is egy vereség után 2 db győzelemmel szintén a 3. helyen jutott tovább. Andrisnak sajnos nem jött ki a lépés, mindenki ellen 2-0-s vereséggel a csoportban maradt, nem tudott tovább megmérettetni az egyenes kieséses szakaszban. Szopka Dávid egy 5 fős csoportba került, ahol minden egyes meccsért szépen megküzdött. Láthattunk tőle egy 118-as kiszállót és egy győzelmet a 2-1-es vereségek mellett. Így a csoport 4. helyén végzett.

"Lány csata nr. 1."

"Lány csata nr. 2."

Áron Frank Gergő csoportellenfelét kapta. Szűcs Levente szépen dobott, Áronnak egy legre volt esélye, de nem vallott szégyent a 4-1-es vereséggel. Összességében a 17. helyen végzett. Gergő Takács Dániellel került össze, ahol sajnos Gergő nem találta a fonalat, se a ritmust. 4-0-val búcsúzott és 17. lett. Lackó az egyik legnehezebb ellenfelet kapta a 16-ba jutásért. Prés Nándi roppant összeszedett játékot produkált. 180, 140, 123 és 95-ös kezdésekkel kezdte a legeit Nándi, ezzel megalapozta a továbbiakat. Mind e mellett magas százalékban dobta a kiszállókat. Lackó szépen zárkózott: 137-es kerekítő és első nyilas kiszálló. 4-2-es vereség lett végül, így szintén a 17. helyen zárt.

A napot a páros versennyel zártuk, ahol 3 párral indultunk el. Az egész évet végig versenyző párunk Juhász András és Bálint Áron, a tavalyi év egyik siker párosa Szopka Dávid és Újvári László, valamint z erre a fordulóra összeállt Frank Gergő és Pálvölgyi Gergő (FerGő és PerGő). Az utóbbi párosunknak volt nagyobb sikerélménye ezen a napon, 3 kört is tudtak menni a 501 dupla kiszállós, három győzelemig tartó párharcok során. Ezzel a meneteléssel, egy páros bronzéremmel zártuk az évet.

"Balról: PerGő és FerGő a dobogó 3. fokán"

Gratulálunk az egész éves teljesítményekhez a teljes utánpótlás csapatnak! Hátra van a csapat nemzeti bajnokság, ahol szintén szép reményekkel léphetünk majd a dobóvonalak mögé.


 Serdülő végeredmény:

Ifi végeredmény:

Páros végeredmény: