foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

A Békéscsabai Darts Sportegyesület büszkén törekszik arra, hogy a saját klubján kívüli játékosoknak és a még meg nem alakult egyesületeknek segítséget nyújtson minden fronton, fejlődésük érdekében. A napokban a Gyulai Hírlapban megjelent egy izgalmas cikk, miszerint Gyulán egy új egyesület bontogatja a szárnyait. Kertes István és Papp István, a Lila Oroszlán tulajdonosai és barátai gondoltak egy nagyot, és belevágták a fejszéjüket egy egyáltalán nem kis fába. Örömmel vettük a megkeresést, hogy a két egyesület megossza egymással gondolatait, tapasztalatait. Egyesületünk elnökével leülve átbeszélték a lehetőségeket, a következő fontos lépéseket, és a közeli és távoli kitűzendő célokat.

"2 órás eszmecsere, megbeszélés a jövőről"

Első gondolatuk az volt, hogy hétköznapra, heti két edzéslehetőséget biztosítsanak a gyulai „újnemzedék” dartsosainak. Amint megjelent a cikk a napilapban, sorra jöttek a jobbnál jobb megkeresések a leendő klub irányába: Gyula ki van éhezve a minőségi darts életre. Így a Lila Oroszlán a klubhelyiség felépítése után egyből belevághat az utánpótlásképzésbe, a tehetséges fiatalok felkutatásába.

"Az igényesen kialakított dobóállások"

Első lépésként október 4-én a söröző vezetői egyesületalapító rendezvényre invitálnak mindenkit, akik szeretnének szervezett körülmények között dartsozni. A vendéglátó helyisége fel lett újítva, ahol egy darts termet is kialakítottak, két dobóállással. 18 órás kezdéssel beléptetik az új tagokat, és megválasztják a tisztségviselőket is. Sok munka lesz még az egyesülettel, de a tulajdonosok elszántak. A beszélgetésünk során kiderült, hogy a két céltudatos férfi nem kis célokat tűztek ki maguk elé: tagtoborzás, a klubélet beindítása, a versenyrendszerbe becsatlakozni, a diáksportot erősíteni, utánpótlást képezni.

Egyesületünk örömmel vesz minden kezdeményezést, hiszen megyénk és országunk darts életének is csak jót tesz, ha minél több helyen, és minél izgalmasabb, minőségibb és színesebb versenyeket tudunk rendezni. A BDSE mindenben segítő kezet nyújt, és bízunk benne, hogy január 1-i dátummal már a Magyar Darts Szövetség tagjaként új dimenziót nyithat megyénkben a Lila Oroszlán.

"Az állatok király néz le ránk a falról"

 Október 4-én 18:00-ás kezdéssel várnak mindenkit a Lila Oroszlánba

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1375090752532289/