foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Szűrő
  • Az év legfontosabb sorozata, a steel nemzeti bajnokság az utolsó fordulójához érkezett. A egyik legfontosabb kérdés már eldőlt, Székely Pál ismét magyar bajnok a játéknaptól függetlenül. a hölgyeknél még nyitott ez a kérdéskör. Illetve a dobogós helyekért még harcolnak a játékosok, így egy izgalmas záró fordulóra lehet számtani. Mindezt megpróbálja a Győztes Kör Sport Egyesület méltón lekövetni, és egy hatalmas rendezvénnyel kedveskedik számunkra. A lentiekben olvashatjátok az invitálásukat és a kísérő programokat A bajnoki fordulóra.

  • 2016. szeptember 16. – Magyar Darts Liga – Délkelet-Magyarország – Tótkomlós

    Az utóbbi időszakban szemtanúi lehettünk, ahogy klubtársunk, Kovács Viki napról napra egyre kiegyensúlyozottabban dob. A Magyar Darts Liga sorozatban, a nyílt versenyeken és az egyéni és páros nemzeti bajnokságon nyújtott teljesítménye egyre érettebb darts versenyzőt tükrözött. Viki a 2010-es évek elején csatlakozott egyesületünkhöz, és számos pontszerző és szép helyezést ért el különböző sorozatokban.

  • 2016. szeptember 8. – Magyar Darts Liga – Délkelet-Magyarország – Békéscsaba

    A szegedi Partiscum DC és a Békéscsabai Darts Sportegyesület összecsapását hozta a 27. Délkelet-magyarországi régió Magyar Darts Liga sorozatának aktuális fordulója, mely végén dobogós helyezésekben 50-50%-ban osztoztak a két város játékosai. A 16 nevező egy igazán baráti és jó hangulatú délutánt/estét hozott össze, ahol több színvonalas meccset is láthattunk.

  • A hét végén Szekszárdra utazott kis csapatunk, hiszen ebben az évben ebben a városban rendezték a Steel egyéni Nemzeti Bajnokság aktuális V. fordulóját és a Steel Páros Nemzeti Bajnokság egyetlen országos fordulóját. Az első verseny egyben a Magyar Kupa sorsáról is döntött, így a két napos rendezvény magas nevezői létszámot generált. A Békéscsabai DSE 1 férfi és 3 hölgy játékos tekintetében volt érdekelt egyéniben, míg párosban csak a hölgyek gondolták úgy, hogy felkapva a zöld mezt, dobóvonal mögé állnak a második napon is.

  • Ha múlt héten azt mondtuk, hogy egyre keresettebb a CSAKK Open nyílt, ingyenes versenysorozatunk, akkor most feltétlenül meg kell említeni a II. Etap 10. fordulóját. A sorozatot ebben az évben azért élesztettük újra (1 év kihagyás után), hogy egy olyan terepet alkossunk, egy olyan hiánypótló sorozatot hozzunk létre, ahol a már rutinosabb versenyzőink edzés jelleggel tudják gyakorolni a versenyszituációkat, és a fiatal és új játékosok is - akik még csak most kacérkodnak a gondolattal, hogy elkezdjenek versenyezni – megtalálják számításaikat. Úgy tűnik, terveink kezdenek beérni, hiszen a hétköznapi sorozatban ismét nevezői létszámot döntöttünk: 16 fővel zajlott az aktuális forduló.

  • Ez év áprilisában élesztettük újra az 1 éves pihenőre vonult heti, nyílt versenysorozatunkat, immáron új néven: CSAKK Open. Egy nyílt pontszerző versenysorozatról van szó, amit 3 etapra osztottunk fel. Etaponként 11 versenyt rendezünk, tehát ebben az évben 33 alkalommal mérhetik-mérhették össze tudásukat a bátor jelentkezők. Jelenleg az I. Etapnak vége, melyet Komlódi Petya nyert meg, és a II. Etap is a vége felé közeledik, aminek a befutója Petya vagy Fehér Ricsi, esetleg még matematikailag Sztraczinszki Zoli is lehet.