foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Szűrő
  • Break Cup of Darts 2015 – V. forduló – Békéscsaba – 2015. június 21.

    Ebben az évben első alkalommal sikerült valakinek dupláznia, és ismételten felkerülnie a dobogó legfelső fokára a BCoD 2015 sorozatban. Az orosházi srác megint odatette magát, és két bronz után kettő aranyat zsebelt be. További érdekesség, hogy ugyanaz a páros még nem került be a döntőbe. Attila mostani ellenfele Sztraczinszki Zoli lett, aki az I. forduló után immáron az V. fordulóban ismét döntőt tudott játszani. A nagy kiszállók tekintetében ismét 100 felettinek örülhettünk.

  • Csabai Nyár 2015 – Sporthétfő – 2015. június 22.

    Békéscsaba városunk ebben az évben is elindította a Csabai Nyár 2015-ös rendezvény sorozatot. E rendezvény berkein belül 10 héten át minden hétfő Sporthétfő. Ezen a napon előre beosztott időpontokban megjelenhetnek az egyesületek külön programjukkal. Klubunk a 10 hétből 5 hetet is vállalt. Külön toborzó munkával, tanácsadásokkal láttuk el az arra elnéző amatőr dartsosokat és fiatalokat. 3 egyesület után a Szünet DC is helyet kapott a színpadon, ahol klubunk két utánpótlás játékosa feszült egymásnak.

  • Ezúton hivatalosan is bejelentjük, hogy a Szünet DC Szarvas hivatalosan is megnyitotta kapuit! Akik szimpatizálnak egyesületünkkel, már nem csak Békéscsabán tehetik tiszteletüket nálunk, hanem Szarvason is, a Galéria Grill Étterem-Sörözőben is, ahol 2+2 tábla áll a játékra éhezők rendelkezésére a későbbiekben. Ahogy az egyesület vezetője korábban megfogadta, akkor fogja bejelenteni a szarvasi darts újraéledését, amint egy csapatra elegendő dartsos dönt úgy, hogy belevág. Jelentjük: MEGTÖRTÉNT!

  • A „Városok Harca” szarvasi verseny után többen jelezték egyesületünk irányába, hogy szeretnének szervezett körülmények között edzeni, és a későbbiekben versenyezni. Tehát a versenydarts teret tőr magának, és igen is igény van arra, hogy a szeretett sportágunkat felkarolja valaki, menjen előre és törje az utat azok számára, akiknek nincs lehetőségük egyesületet alakítani, versenyekre eljárni. A Szünet DC ez oldalról nyújt segítő jobbot a megye városainak. Úgy tűnik Szarvas beindult és elkapta a darts kórt! Van ám potenciál ebben a megyében, csak menni kell utána, nem pedig ülni a babérokon!

  • Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság – Győr – 2015. június 21.

    Ahogy korábban beharangoztuk, a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulóját Győrben tartották meg és két játékosunk indult erre a hosszú útra. Filyó Tündi, aki a bő válogatott keretbe való bekerülés hatására nagy lelkesedéssel vetette magát a nyilak közé és Góbi István, aki a ranglistán szeretett volna feljebb kerülni és egy jó játékkal akár meglepetést is szerezni. Az ellenfeleket korábbi hírünkben már feltérképeztük („Filyó Tündi és Góbi Pisti az ország legjobb dartsosai ellen”), így fejben lehetett készülni az összecsapásokra.

  • Garden Kupa nyílt páros és egyéni bajnokság – Békéscsaba – 2015. június 7.

    Békéscsabán az utolsó egy napos, egy fordulós nyílt verseny 2011. szeptember 3-án volt, ahol Bezzeg Nándor győzedelmeskedett Komlód Péter ellen 3-2 és 3-1 es szettekkel 2-0-ra 88,84-es átlaggal! Korábban a 2009/2010-es versenyszezon telt nyílt versenyek rendezésével. A későbbiekben ezzel a kategóriával nem foglalkozott egyesületünk. Maradtak a Magyar Darts Liga versenyek, nyílt versenysorozat (BCoD 2014 és 2015), házi versenysorozat (Szünet Open 2008-2014-ig), nemzeti egyéni és páros bajnokság. Egészen napjainkig, ahol a Garden Pubban egy közel 40 fős páros és egyéni bajnokságot rendeztünk.

  • 2015. június 20. – Győr – Egyéni Steel Nemzeti Bajnokság IV. forduló

    Ezen a hétvégén kerül megrendezésre az ország legrangosabb sorozata, a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulója. Két játékosunk méretteti meg magát, Filyó Tündi és Góbi Pisti, akik mindketten bekerültek a bő válogatott keretbe. Ez a hétvége ebből a szempontból is fontos, hiszen a szűk keret kijelölése előtti utolsó országos szintű megmérettetés, utolsó bizonyítási lehetőség.

  • Mostanra kijelenthető, hogy a Szünet Darts Club terjeszkedik, és megnyitottuk kapuinkat a környező városok felé. Manapság nem egyszerű 10 lelkes embert összehozni és elkezdeni a klubalapítás első lépéseit. Nagy kezdeti támogatásra van szüksége az egyesületi szándékukat kifejező embereknek. A megyében és a környező régióban ezt ismertük fel, és kezdtük felkarolni a tehetséges és fejlődni, vagy csak játszani akaró kezdő vagy éppen már évek óta (de lehetőség híján csak otthon) dobáló játékosokat. Az egyre jobban kirajzolódó programmal elért és csőben lévő városok a következőek: Szarvas, Gyula, Orosháza, Elek. Erről a programról a későbbiekben fogunk beszámolni, most álljon itt két új utánpótlás igazolásunk

  • Versenybeszámoló - Magyar Darts Liga - Tótkomlós, 2015. június 12.

    A soron következő Délkelet-magyarországi MDL fordulónak Tótkomlós adott otthont, ahol 17 versenyző adta le nevezését, köztük 5 Szünet DC játékosunk (Kovács Viki, Komlódi Petya, Pitner Zsolti, Horváth Jani és Mult Attila) is. A verseny megnyitóján külön köszöntöttük a tótkomlósiak színeiben induló újonc versenyzőt, Racskó Pált, akinek a személyében egy szimpatikus, jókezű (ám érthető okokból egyelőre még versenyhelyzetben kissé izgulós) versenyzőt ismerhettünk. A versenyen ráadásként a helyszínt biztosító Makk7-es sörözőben az internetnek köszönhetően élőben követhettük nyomon a Frankfurtban zajló PDC World Cup of Darts mérkőzéseit, köztük a magyar páros (Bezzeg Nándor-Takács Gábor) Svédország legjobbjai felett aratott nagyszerű győzelmét is együtt szurkolta ki a kis csapat.

  • A Szünet DC továbbra is a magyar darts térképén

    Minden apró sikernek örülni kell, főleg ha az egy-egy játékosunk személyes sikere. Nagy büszkeséggel adjuk hírül, hogy a Magyar Darts Szövetség ez évben ismét Steel magyar válogatottat állt ki és utaztatja el Törökországba, Antalyába a Felnőtt Világbajnokságra. Az utazó keretbe való kerüléshez több lépcsőt kell megjárni, ezek közül az első a bő keretbe való bekerülés, mely arra ad bizonyságot, hogy az ebbe bekerült játékosokat figyeli a Szövetség, a szövetségi kapitány. Az esemény időpontja 2015. október 26-tól 31-ig bezárólag 5 teljes nap. Ennek megfelelően a szűk keret majd az utazó keret kerül kijelölésre június 30-ig.

  • Új igazolás Szarvasról, a „Városok Harca” első nagyobb sikere

    A „Városok Harca” verseny több dologról is szólt, de az elsődleges célja az volt, hogy a tehetséges fiatalokat, lelkes amatőröket a megyében szervezett körülmények között tudjuk versenyeztetni és bevonni a darts körforgásba. Az első kisebb siker már meg is jött: létrejött több, mint 10 fővel a Szarvasi Szünet DC zárt csoport a Facebookon, ahol elindult a szervezkedés a következő szarvasi versennyel kapcsolatban. Pár napra rá már jött is az újabb örömhír!

  • Újra elérhetőek vagyunk a neten – szunetdc.hu

    1 hosszú év kihagyás után ismét elérhető az ország egyik legkeresettebb egyesületi honlapja, ami számos hasznos információval, letölthető anyagokkal szolgálta az ide látogatókat. Úgy döntöttünk, hogy az elkészültség 70%-nál megnyitjuk a kapukat a nagyérdemű felé, hogy a Szünet Híreket minél többen olvasni tudják.

  • 2015. június 5. – Magyar Darts Liga – Békéscsaba

    Ez évben leadtunk jó pár versenyidőpontot Magyar Darts Liga rendezésre a Szövetség felé, szám szerint a 2015-ös évre 8 db-ot. Ezen a napon jött a következő ilyen versenyünk, ami békéscsabai rendezés zsinórban 5. alkalommal nem haladta meg a 15 fős nevezési létszámot és 85%-ban Szünet DC játékosok indultak el. A klub menedzsmentje részére elgondolkodtató dolog lehet, hogy visszamondja erre az évre az időpontokat, vagy a következő évre nem nevez erre a sorozatra. Azt az összeget, amit a Délkelet-magyarországi régió MDL versenyeire és játékosaira elköltünk (MDSZ licence, érmek, vacsora, különdíjak, stb…), jobb helyen látjuk a jövőben egy Szünet versenysorozatban ilyen létszám mellett. A verseny kezdéséig nem érkezett ismételten egy visszajelzés sem, hogy mekkora létszámban, vagy hogy egyáltalán nem jelennek meg az egyesületek az egymás nélkül nem létező, egymás irányába kölcsönös versenyrendezésű sorozatban

  • 2015. május 29. – Szarvas – „Városok Harca”

    A békéscsabai Szünet Darts Club egy lendületben lévő egyesület. Ezt az elmúlt évek eredményei, igazolásai, rendezvényei is bizonyítják. Azonban nagyon nehéz szinte egyke klubként megyei rendezésű darts programokat létrehozni, ha nincsenek dartsosok. Ezzel nagyon sok egyesület így van, azonban talán ez az ország keleti, dél-keleti régiójára még jobban jellemző. Így gondoltunk egy nagyot, és egy hosszú távú program első lépéseként ellátogattunk Szarvasra, a helyi ügyes kezű srácokhoz, hogy elindítsunk valamit.

  • A felnőtt Steel Egyéni Nemzeti bajnokságot követő napon rendezték meg a Steel Egyéni és Páros Nemzeti Bajnokság IV. fordulóját szintén Darányban. Sajnos egyesületünknek anyagi megfontolásból dönteni kellett a mellett, hogy ezt a fordulót minden fronton kihagyja, ezzel megszakítva egy szép, több éve tartó megjelenési szériát az UP versenyeken.

  • 2015. május 30-án rendezték a soron következő Steel Egyéni Nemzeti bajnoki fordulót Darányban, ahova egyetlen játékosunk utazott el Kecskemétről. Góbi István a Szolnoki Baglyok SE nagyszerű játékosának, Nagy Attilának a kocsijába fért be, így továbbra minden versenyen meg tudott jelenni klubtársunk. Az első két forduló alapján István a legelőkelőbb Szünet DC helyen, a ranglista 13. helyén tartózkodott. Innen vártuk érdeklődéssel ezt a fordulót.