foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

A sorban ez a következő olyan versenyszezon, ami már január, december intervallumban rendez meg a szövetség. Így január elejével bele is csapunk a versenyszezonban. Lesz itt minden, ami szem és szájnak ingere. Nyílt versenyektől kezdve egészen a nemzetközi versenyekig. Mindenki a saját szintjének megfelelő nehézségű sorozatban próbálhatja ki magát, felépítve az évét, sportkarrierét. Lássuk hát, hogy melyek az egyesületünk által legközkedveltebb versenysorozatok.

Útjára indult a CSAKK Open 2017, mely az előző évben nagy sikernek örvendett, és a hétköznapi fordulók ellenére számos embert mozgatott meg. Ebben az évben az egyetlen változás a fordulók számában mutatkozik meg: 3x15 fordulót rendezünk, tehát 3 etap 15-15 versenyén keresztül feküdhetnek egymásnak az egyesület játékosai. A versenykiírás megtalálható a Letöltések menüpont alatt, továbbá INNEN is letölthető.

Január 14-vel elrajtol a BDSE Open is, amely immáron 4. éve fut városunkban. Több apró változtatást léptettünk életbe, mely által kiszámíthatóbb lesz a ranglistás helyezés (fix pontozást indítottunk el, nem pedig nevezői létszámhoz kötött premizálás), és az év végi díjazással motiváltabbak lehetnek a környék versenyzői. Az alap kiosztandó pénznyeremény 62.000 Ft összeg, mely lefele nem, de felfelé elmozdulhat még. A versenykiírás megtalálható a Letöltések menüpont alatt, továbbá INNEN is letölthető.

Az ország legkedveltebb sorozata is elindul január 13-án, ez nem más, mint a Magyar Darts Liga sorozat. Egyesületünk a Délkelet-magyarországi régióban érdekelt a legjobban, de az átjárás más régióba nem tiltott. Ebben az évben ismét 4 egyesület érintett a rendezésben: Partiscum DC, Sport DC, Tótkomlósi DC valamint a Békéscsabai DSE. Az éves versenynaptár megtalálható a szövetség honlapján is, illetve letölthető INNEN!

Az országos versenynaptár ebben az évben is számos izgalmas versenyt kínál mindenkinek. Steel és Soft szakágban egyéni és csapatversenyek, valamint nemzetközi versenyekre lesz lehetősége az egyesületi játékosoknak. Az utánpótlás sem marad „csaták” nélkül, egyéni, páros, csapatbajnokság, valamint Európa bajnokság vár a legügyesebb fiatalokra. Az éves versenynaptár megtalálható a szövetség honlapján is, illetve letölthető INNEN!

Az egyesületet érintő legfontosabb versenyekkel a BDSE eseménynaptárja is foglalkozik. Előre látható benne, hogy milyen versenyek közelednek, mindenki kedvére válogathat közülük. A BDSE eseménynaptár elérhető a menüből, hamarosan fel is töltjük azt.

Mindenkinek kívánunk sportszerű küzdelmeket és boldog dartsot a teljes szezonra! Találjátok meg számításaitokat ebben az évben is!